Mijn hondje Roxy bewaakt de winkel

Dierenspeciaalzaak De IJsbeer

Welkom op onze website. Ik ben Marieke van Beers, de eigenaresse van deze winkel. Ik ben een echte dieren liefhebber en wilde daarom altijd iets met dieren gaan doen. Toen deze dierenwinkel op mijn pad kwam hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ten minste, niet over of ik het zou doen, maar wel over de verdere inhoud en vormgeving.

Ik wil dat men zich welkom voelt in mijn winkel en wilde het naast functioneel ook gezellig inrichten. Voor de huisdieren wil ik ook het beste bieden op het gebied van accessoires en voeding zodat zij gezond en tevreden kunnen zijn. Veel mensen begrijpen niet dat ieder dier anders is en zijn eigenaardigheden en behoeftes heeft. Daarom wil ik ook voorlichting en advies aan mijn klanten geven.

Waarom De IJsbeer

Mensen vragen me altijd waarom ik De IJsbeer als naam gekozen heb. Dat komt omdat deze naam al generaties lang in de familie in gebruik is. Mijn over-grootvader had een winkel die hij De IJsbeer genoemd had en mijn opa had een ijskar met dezelfde naam. Ik vond het leuk om die traditie voort te zetten en heb daarom ook voor De IJsbeer gekozen.

De ijsbeer met jong heeft ook iets vertederendst, wat veel mensen en met name kinderen aanspreekt. Omdat veel kinderen een huisdier hebben wil ik dat kinderen zich ook welkom voelen in de winkel en dat de winkel kindvriendelijk is ingericht.

Het is ook een naam die gemakkelijk onthouden wordt.

Marieke van Beers in de winkel

Verkoopmedewerker

Ik ben Petra Daly. Ik werk als hulp- en oproepkracht voor De IJsbeer.

Binnenkort zal ik me hier wat uitgebreider voorstellen.

Petra Daly in de winkel

Als ze konden zouden ze zelf gaan winkelen bij De IJsbeer

Huisdieren winkelen in dierenspeciaalzaak De IJsbeer