Zaterdag 15 december hadden familie, vrienden en belangstellende zich verzameld op Het Slot 2 om de officiële opening van dierenspeciaalzaak De IJsbeer bij te wonen. De opening werd verricht met het doorknippen van een lint door wethouder Jorrit Eijbersen. Jorrit hield een korte toespraak waarin hij aangaf blij te zijn met een mooie nieuwe winkel aan Het Slot en bewonderde mijn enthousiasme en ondernemerslust.

Na de opening werden alle aanwezigen getrakteerd op koffie/thee met taart. Daarna ging de verkoop van start. Voor alle klanten had ik aardigheidje bedacht. Zij kregen een verrassingszak met lekkernijen voor hun huisdier en een sneeuwbol met een ijsbeer. Leuk dat er zoveel mensen op de openingsdag de winkel kwamen bezoeken. Fijn was ook dat veel mensen hun hond hadden meegenomen.

Onderstaand kun je een aantal foto’s bekijken van deze leuke en bijzondere dag. Je kunt op een foto klikken waarna hij groot in beeld verschijnt met onderschrift. Je kunt er dan ook met behulp van pijltjes links en rechts door heen bladeren.